About در آنفولانزا چی بخوریم
About در آنفولانزا چی بخوریم
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی
علاوه بر این، میتوانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:
آنفولانزا بیماری جدیتری است که در برخی مواقع میتواند حتی کشنده باشد. ازاینرو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایعترین علائم آنفولانزا و راههای پیشگیری و درمان آن میپردازیم.
از رایج ترین علائمی که در اثر ابتلا به آنفولانزای جدید بروز میکند، آبریزش بینی، عطسه مداوم، سردرد، دردهای عضلانی و سرفه های خشک است.
ایسنا/کرمان یک متخصص میکروبیولوژی گفت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا از شروع فصل بیماری یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
علائم آنفلوآنزا شدیدتر از علائم سرماخوردگی است. سرماخوردگی معمولا عوارض چندانی ندارد، اما آنفلوآنزا میتواند مشکلات زیر را ایجاد کند:
ویروس آنفلوآنزا همواره در حال جهش و تغییر است. به همین دلیل، هر سال علائم آنفولانزا جدید ممکن است کمی تغییر کند یا پزشکان برای درمان آنفولانزای جدید از داروهای متفاوتی استفاده کنند.
هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.
آنفولانزا بهشدت مسری است و بهراحتی از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانهی واکسن آنفولانزا بهمن ۱۴۰۲ آنفولانزا است.
طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی خواص و تاثیرات بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماریهایی نظیر ؛
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
آیا مادران باردار میتوانند واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟
یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.